Zoek


Op de eerste plaats wenst het team van het Praktijkonderwijs jullie van harte een mooie, welverdiende vakantie toe. In de week van maandag 18 juli heb je misschien nog een afspraak, of moet je misschien nog iets inhalen. Op vrijdag 22 juli begint voor jullie allemaal echt de zomervakantie. De vakantie duurt tot en met vrijdag 2 september.
We zien elkaar weer op de eerste schooldag
maandag 5 september
van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur


17 Juli vindt in het Molenwijkpark in Boxtel, ‘de Bazaar’ plaats. De Bazaar is een culturele dag dat voor de 13e keer wordt georganiseerd. Op het programma staat een bonte mix van feestelijke muziek uit alle windstreken, een vrolijke kindervrijmarkt en hapjes en drankjes vanuit de hele wereld.

De organisatie van ‘de Bazaar’ heeft het Baanderherencollege benaderd met de vraag of we de bewegwijzering wilden maken. De leerlingen van het Praktijkonderwijs uit fase 2 zijn hier mee aan de slag gegaan onder begeleiding van onze stagiaire Bart v. Ruremonde. De ruim 50 borden zijn door leerlingen gezaagd en bewerkt en daarna voorzien van belettering. Een vernislaag moet er voor zorgen dat de borden zeker 10 jaar mee kunnen. De borden zijn opgehaald door Marco Verbruggen, één van de organisatoren van het evenement.
De ouderavond met als thema "Media bewust"  was een zeer interessante avond. Mocht u meer informatie willen, kunt u via onderstaande linkjes de hand-out en extra informatie vinden. Deze zijn later ook terug te vinden op de download pagina. De ledenraad van de vereniging heeft op 16 juni het jaarverslag 2015 van de vereniging goedgekeurd. Het jaarverslag is gepubliceerd op www.omojaarverslag.nl.

In het verslag vind je, naast uitgebreide informatie over de ontwikkelingen bij de vereniging, informatie over de inzet en resultaten op de verschillende scholen.

 


 


In het verslag vind je, naast uitgebreide informatie over de ontwikkelingen bij de vereniging, informatie over de inzet en resultaten op de verschillende scholen.
In het verslag vind je, naast uitgebreide informatie over de ontwikkelingen bij de vereniging, informatie over de inzet en resultaten op de verschillende scholen.

Geslaagd!
17-6-2016

Nu alle praktijkexamens er op zitten, kunnen we met grote trots vertellen dat alle 23 examenkandidaten geslaagd zijn. Deze week zijn alle praktijkexamens afgenomen. De vakdocenten en de mentoren hebben de leerlingen goed voorbereid op de examens en de leerlingen hebben deze voorzet prachtig afgemaakt. Er zijn zelfs een paar tienen verdiend. Daarnaast zijn er ook 7 leerlingen die de school met een getuigschrift verlaten.

Transport en Logistiek: Ryan Gerrits
Metaal: Mustafa Hasan
Electrotechniek: Jos van Kasteren
Bouw metselen: Mike Hoeze
Bouw hout: David van Son, Daan Willems, Serge Hurks
Facilitair en dienstverlening: Sanne Seebregts, Binash Raja, Cassandra Velema, Puck Berkhout
Verkoop en retail: Julie Pijnenburg, Dayvella Mathilda, Deveny van de Ven, Julia van Zandbeek, Mariska Voss, Merlin Jeuring, Sanne Schellekens, Jessica Verbeucken, Jimmy van de Brand
Groen: Noud Vos, Roy Leduc, Stan Stolwijk
Getuigschrift: Diego Pagie, Jacco van Dijk, Brian Koorenhof, Gerard Lambooy, Iris Schepens, Melissa Steenbakkers, Deshana Kana

We willen alle leerlingen uit fase 5 feliciteren met het prachtige resultaat.Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

Aanmeldbrochure     
 
Schoolgids 2015-2016
 
 
     
     
 
Agenda
  • Maandag 25 juli - Start zomervakantie
  • Maandag 5 september - Eerste schooldag aanvang 10.00 uur
 
     


          

De onderwijsactiviteiten op de School voor Praktijkonderwijs van het Baanderherencollege worden mede gerealiseerd door financiën uit het Europees Sociaal Fonds (ESF)

 

 

 

BHC-Praktijkonderwijs | Baanderherenweg 2 | 5282 RJ Boxtel | Postbus 141 | 5280 AC Boxtel | Tel. 0411 - 676 924 | info@proboxtel.nl | Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV