Zoek


Tijdens de kerstmarkt aan het einde van vorig kalenderjaar hebben onze leerlingen een mooi bedrag opgehaald voor Team KING. Zij gaan dit geld inzetten om voorlichting te geven over kanker en om onderzoek te doen om van kanker een geneesbare ziekte te maken. Team KING organiseerde als dank een ochtend met gastlessen over kanker.

Op woensdag 15 februari kreeg onze school bezoek van 4 professionals van het Maxima Medisch Centrum. Zij kwamen uitleg geven over kanker en het werk van Team KING. De gastdocenten wisten de leerlingen te boeien met hun verhaal. De leerlingen kwamen met goede vragen en waren zeer betrokken bij de les. Ondanks het zware thema was het een bijzondere ochtend, waaraan de leerlingen, gastdocenten en docenten een zeer prettig gevoel aan over hielden. 

Na de gastlessen hebben we de cheque overhandigd aan Jan Matheeuwsen van Team KING. Onder toeziend oog van alle leerlingen en de gastdocenten werd het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. En dat viel nog hoger uit dan we al wisten, door giften die we achteraf nog hebben mogen ontvangen. 

We hebben € 1488,74 opgehaald voor Team KING. En zo werd deze positieve ochtend ook fantastisch afgesloten. 

Op donderdag verscheen er nog een leuk artikel in het Brabants Centrum.Wat een mooi artikel over de kerstmarkt in het Brabants Centrum. Het was dan ook een groot succes! Leerlingen en medewerkers van onze school hebben een prestatie neergezet om trots op te zijn. De zelfgemaakte artikelen werden als zoete broodjes verkocht. Ook de zelfgemaakte etenswaren waren erg in trek. Mede door de muziek van DJ Thomas en 2 zingende meiden hing er een gezellige sfeer op de markt. De vele bezoekers konden op de foto met de kerstvrouw en "kindje Jesus". Daarnaast was er een heuse arrenslee. De loterij en tombola waren ook erg in trek.

Jan Matheeuwsen, van Team KING, bracht onze kerstmarkt een bezoek en was erg enthousiast over de inzet van de leerlingen en over de sfeer. 

We mogen jullie met gepaste trots bekend maken dat we 
€ 1.419,54 hebben opgehaald voor Team KING. We willen alle bezoekers heel erg bedanken voor hun bijdrage.

We wensen iedereen een hele fijne feestdagen toe.

 Wilt u uw prijs ophalen? Mail dan even met s.noordermeer@bhc.nl, dan maken we een afspraak. 
Ook de winnaars van het tuinonderhoud, de huishoudelijke werkzaamheden en de lasles mogen mailen met bovenstaand mailadres. Wij nemen na de vakantie contact met u op.

Prijzen  Nummer
FC Eindhoven - FC Oss   451
FC Eindhoven - RKC 312
FC Eindhoven - Almere City 441
Kennismaking les lassen 417
2 uur Tuinonderhoud 429
2 uur huishoudelijke werkzaamheden 507
Play off wedstrijd HC Den Bosch 508
Opblaasbare slee 487
Opblaasbare slee 473
Eetbon 2 personen 601
Eetbon 4 personen 661

Wij danken alle sponsoren en feliciteren alle prijswinnaars.Wilt u uw prijs ophalen? Mail dan even met s.noordermeer@bhc.nl, dan maken we een afspraak. 
Ook de winnaars van het tuinonderhoud, de huishoudelijke werkzaamheden en de lasles mogen mailen met bovenstaand mailadres. Wij nemen na de vakantie contact met u op.

Prijzen Nummer
Spellenpakket 494
Spellenpakket 580
Les mindfulness   309
Houten deco plank 307
Houten deco plank 583
Escaperoom 6 personen 461
1 uur Bowlen 425
Boogschieten voor 10 personen 488
FC Eindhoven - de Graafschap 437
FC Eindhoven - Telstar 475
Open huis

 

Aanmeldbrochure

     
 
Schoolgids 2016-2017
 
 
     
     
 
Agenda
  • 15 februari - gastlessen vanuit TEAM KING
 
     


 De onderwijsactiviteiten op de School voor Praktijkonderwijs van het Baanderherencollege worden mede gerealiseerd door financiën uit het Europees Sociaal Fonds (ESF)

BHC-Praktijkonderwijs | Baanderherenweg 2 | 5282 RJ Boxtel | Postbus 141 | 5280 AC Boxtel | Tel. 0411 - 676 924 | info@proboxtel.nl | Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV